októbra 23, 2014

CLEAN FACE - Double Clean


Boli ste už aj vy obeťou sfarbených posteľných obliečok a uterákov od makeup-u alebo maskary , ale pritom ste si svoju pleť večer odlíčili ? Dobrá správa je, že nie ste sami :)
 Niekedy to býva ozaj "HARD" zbaviť sa dôkladne nečistôt a makeup-u tak aby vaša pleť bola naozaj čistá. Milujem makeup a každý večer ho odličujem už niekoľko rokov, aj preto mám vyskúšané množstvo spôsobov - postupov- prípravkov ako sa dôkladne zbaviť nečistôt a makeup-u. 
Najviac účinné je  Double čistenie ! Nemám namysli umyť si tvár nejakou penou opláchnuť a zopakovať to. Časté alebo drsné umývanie tváre môže viesť k závažnému vysušeniu pokožky, aby sa tomu predišlo , zostavila som pre vás tipy na dosiahnutie DOUBLE ČISTENIA tak aby vaša pokožka zostala hebká a vláčna. 

1. krokom Double čistenia je použiť prípravok s obsahom oleja. Má totižto úžasné čistiace vlastnosti. Čistenie olejom veľmi dobre rozpúšťa prípravky s obsahom oleja ( makeup - maskary )
Avšak, odôvodnenie pre dvojitú očistu je všetko v chémii oleja a vody. Súhra týchto 2 zabezpečí dôkladné očistenie pleti. Z radu olejov odporúčam Clinique Take The Day Off - môžete si ho aplikovať priamo na suchú tvár s použitím vatového tampóna alebo make-up obrúska .
Tip :  Pre dosiahnutie najlepších výsledkov, naneste olej na tvár , 2 min ho nechajte pôsobiť nech sa dostane až do hĺbky a potom zotrite. 

Krémové čistiace prostriedky sú rovnako účinné. V prípade, že myšlienka použitia olejov vás stále znepokojuje, skúste najprv krémový čistiaci prostriedok. 
Estee Lauder Take It Away Makeup Remover Lotion je skvelá voľba, ktorá je na báze vody a čistí každú stopu makeup-u. Použite ju rovnako ako v prípade oleja nechajte ho pôsobiť a potom zotrite. Lacnejšia verzia je POND'S Cold Cream Cleanser existuje dôvod, prečo to bolo bežné v lekárničke vašej babičky. 

Treba si vybrať kvalitný čistiaci prípravok - Nezabudnite musí byť hydratačný, ktorý je jemný ale účinný. Skúste Shiseido IBUKI Gentle Cleanser  Drsné, mydlové čistiace prostriedky vysúšajú pokožku a strácajú sa tak hydratačné výhody. Kým čistiace oleje a krémy pomáhajú hydratovať pokožku, stále nemôžete vynechať relevantný po-čistiaci krok, ktorý naozaj pomáha obnoviť vlhkosť v koži. Skúste : Murad Age-Balancing Night Cream - Clarins HydraQuench Care - ADVANCED FILLER EYES CONTOUR 

Vyskúšané v IEM v Pezinku a vrelo odporúčame túto terapiu-  krásna rozžiarená pleť a viditeľné výsledky po 20 min ..
Niekedy cesta za krásnou pleťou nemusí stáť veľa peňazí - Cena je len 10 EUR !!!

with LOVE your Mishell 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára