februára 21, 2014

"MY ROUTINE IN THE MORNING"

Ahojte beauties ,

Poznáte to, je 6:10 am a po celom byte vyzváňa ON. Náš prvý kamarát na skoré rána, aby nám hlasitým zvonením pripomenul staré - známe- "VSTÁVAME"!

Občas túto situáciu zvládame dobre inokedy nie. A výsledkom ranného zhonu  je pohľad do zrkadla napoludnie, kde sa sem-tam zľaknete toho čo vidíte! 

Žiadna panika milé beauties :)
Ak patríte aj vy do tejto kategórie, tak si v tomto príspevku určite prídete na svoje ..
Dnes si dáme pár rýchlych trikov, na krajšie rána  .. 

13. TIPOV A TRIKOV 

1. Udržujte svoj ​​priestor organizovaný, tak aby ste nemuseli hľadať produkty zakaždým, keď sa chcete pripraviť. ( v USA som si obľúbila práve tieto šikovné oranizátory ).
klikni na link : Tip na kúpu v EU


2. Mať základné produkty, ktorými sa môžete pripraviť za 5-minút . A keď je to najnutnejšie, zvládnuť easy look, ktorý zároveň môže byť vaše "go-to" na ráno, keď budík nezazvoní a vy máte len 10 minút, aby ste sa pripravili a vyrazili z domu.

3. Prax cez víkendy. Ak máte skutočne problém s niečím konkrétnym počas rannej prípravy, tak trénujte, napr. vysúšanie vlasov pomocou fénu alebo líčenie , alebo čokoľvek,  čo je súčasťou vašej bežnej rutiny, ktorá vám trvá najdlhšie. Keď ste v časovej tiesni,týmto spôsobom to dokážete spraviť veľmi rýchlo.

4. Použite viacúčelové produkty . Či už sú to tónované, hydratačné produkty, ktoré môžete použiť na pery a líca. Viacúčelovými výrobkami znížite svoj ​​čas prípravy ( a ušetríte aj peniaze  ) .

5. Plánujte si noc predtým . Ak viete, že potrebujete veľa času na svoje vlasy, tak ich umyjte a vyfúkajte večer pred a ráno ich len doupravujete žehličkou alebo kulmou na vlasy.

6. Použite čistiaci kondicionér namiesto šampónu a kondicionér classic . Budete mať hladké, zdravé vlasy, bez toho, aby museli prejsť dvoma procesmi výrobkov vo vlasoch v sprche ( stačí raz za čas,tento trik som sa naučila v USA)
Kúpiť ho môžete aj tu : ČISTIACI KONDICIONÉR

7. Neponáhľajte sa. Áno, môže to vyznieť nepredstaviteľne, ale ak sa ponáhľate garantujem vám, že urobíte chybu a nie jednu, alebo zabudnete niečo urobiť.

8. Veľkým pomocníkom pri úprave vlasov sú rýchle účesy, ktoré môžete robiť bez ohľadu na to, ako vyzerajú vaše vlasy. Medzi ne patrí vrkoč , horný uzol a elegantné nízke chvosty. Pripravíte ich za tri minúty a zaručia Vám uhladený easy look. (naučte sa ich raz robiť a máte o účes postarané )
 
 

9. Pripravte všetko ostatné noc predtým. Môžete si vybrať oblečenie a zabaliť obed noc predtým , takže môžete venovať viac času vašej tvári .

10. Rúž je váš priateľ. Ráno budete mať nulový čas, prejdite na odvážne rúže celý make-up dovedú do dokonalosti. Červený rúž - večný nadčasový, vďaka červenej budete vyzerať mladšie a viac noblesnejšie. V tomto prípade: Win - Win (pre obe strany )
Ja osobne používam od zn. M.A.C ( druhý zprava na obrázku )
 Kúpiť ho môžete, klikni na link - M.A.C red

11. Keď nemáte čas umyť si vlasy, použite suchý šampón . Zdvihnite si vlasy pri korienkoch nastriekajte/ nasypte asi šesť centimetrov zo spodu , potom prečešte hrebeňom .
Pozri tu: Suchý šampón

12. Ak si ráno umývate vlasy pomôže Vám tento trik. Vlasy zabaľte do uteráka z mikrovlákna (budú schnúť rýchlejšie , než keď sú v klasickom uteráku ) a urobte si medzitým make-up, zatiaľ čo vaše vlasy sa sušia.

13. Počúvajte dobrú veselú hudbu. Počúvanie zábavnej hudby vás dostane do skvelej nálady,presne ako keď sa chystáte von s babami v piatok večer , počúvaním pozitívnej hudby, budete šťastní. Hudba na ráno Vás prebudí a pridá vám na tempe pri rannej rutine.

Moja aktuálna ranná dávka hudby 

alebo nananaa nananaa nananana


Guys, 
I wish u nice every morning! 

 Happy Friday, 
your Misel 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára