februára 25, 2014

KNOW- HOW MODEL CHEEKBONES

topmodel- JOAN SMALLS 

         milé beauties,

Nie všetci z nás sú obdarení modelkovskými - výraznými lícnymi kosťami ako je to v prípade modelky Joan Smalls. V skutočnosti , len malé percento z nás spadá do kategórie tzv. IDEÁL- husté dlhé vlasy- krásna pleť- plné pery-výrazné lícne kosti-malý nos- husté tvarované obočie a dokonalá postava .. 
Čo, ale rozhodne neznamená , že nemôžeme predstierať tento ideálny vzhľad. Rovnako ako Kim Kardashian a mnohí ďalší na svete vedia, že magickým tvarovaním môžeme vymodelovať akúkoľvek časť tváre a tela, kde nám "MATKA PRÍRODA" nedopriala. 
Dnes sa naučíme ako si vymodelovať "fake lícne kosti / fake cheekbones".
Nižšie Vám dávam pár trikov a tipov na vytvarovanie " vysnívaných lícnych kostí ".

 I KNOW HOW TO DO IT 

"Model Cheekbones "


Nájdite si svoj ​​obľúbený štetec a bronzer :

Pomocou štetca naneste bronzer , ktorý je o dva odtiene tmavší ako je vaša prirodzená farba pleti. Urobte si tzv. čiaru, ktorá má začínať od uší smerom k líciam, pomocou štetca roztieňujte bronzer tak, aby čiara nebola príliš viditeľná. Tento trik pomáha k presnej aplikácií bronzera pod jablká vašej tváre/líčka.
Presné nakreslenie čiary (v mojom prípade), keď sa zatvárim na tzv. "rybu" :)



Pridať lícenku jemnej ružovej farby/ Light Pink Blush :

Naneste tenkú vrstvu na jablká vašej tváre , priamo nad miestom , kde ste práve použili bronzer a pod vaše spodné riasy . Vyblendujte dobre štetcom !



Dokončiť s Highlighter/ zvýrazňovač :

Zakončite svoj ​​"look" tým, že pridáte trochu tekutého Highlighter/ zvýrazňovača na vrchol vašich lícnych kostí, čo spôsobí výraznejší vzhľad . Použite svoj ​​prst a naneste len malé množstvo Highlighter priamo na lícne kosti ,tak že svetlo zasiahne samotný vrchol lícnej kosti .


             

 HIGHLIGHTER and CONTOUR
Kim Kardashian 



FINÁLNY LOOK KIM KARDASHIAN
Betka Bachtíková 

Pevne verím, že Vám tento návod pomôže dosiahnuť "Hviezdny Look" , my sme si to už dnes vyskúšali a efekt sa dostavil :)
your Misel 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára